Deilig og røykfylt keto stuet svinekjøtt i en slow cooker

  • By: Jan Helge
  • Date: desember 25, 2022
  • Time to read: 2 min.

Sharing is caring!

Jeg tror vi alle har travle uker når vi ikke har tid til å lage god mat. Og her er det fine med å eie en multikoker!

Denne pulled pork-oppskriften er noe du enkelt kan lage til en av de dagene i uken som er for travle til å være sanne. Jeg er helt sikker på at dine kjære vil bli veldig imponert over resultatene dine og til slutt vil det bare ta deg 10-15 minutter å få alt opp og gå.

Jeg foreslår at du bruker en skulder eller et svinekjøtt til denne oppskriften fordi de har en tendens til å absorbere smakene bedre.

Bortsett fra den lille innsatsen som er involvert i å lage denne Pulled Pork-oppskriften, er den andre fantastiske tingen at du ikke trenger å bruke noen BBQ-saus, men du får fortsatt den appetittvekkende BBQ-smaken. Hvorfor? Mye på grunn av den interessante kombinasjonen av røkt paprika, spisskummen og hvitløk, som sakte absorberes av kjøttet.

Men hvis du ikke kan ta mitt ord for det og fortsatt vil bruke BBQ-saus, er det greit også… bare ikke kjøp det fra supermarkedet fordi de fleste av dem inneholder tilsatt sukker som kan sparke deg ut av ketose. For de av dere som ønsker å beholde pulled pork på den ketovennlige siden av kostholdet anbefaler jeg på det sterkeste å lage din egen BBQ-saus. Her er våre 24 Keto BBQ-sausoppskrifter for de beste bakgårdsmåltidene, så prøv det!

Sist, men ikke minst, kan du servere denne retten med en frisk salat etter eget valg eller prøve en av disse 51 enkle keto-tilbehørene for travle dager.

skrive ut

Ingredienser

  • 3 pund skulder (eller skinke) svinekjøtt stekt
  • 2 spiseskjeer (tretti ml) tomatpuré
  • 1 spiseskje røkt paprika
  • fire hvitløksfedd, skrelt og finhakket
  • 1/4 gul løk, skrelt og i terninger
  • 1 spiseskje (femten ml) glutenfri tamarisaus eller kokosnøttamino
  • 4 spiseskjeer (60 ml) eplecidereddik
  • Salt og pepper etter smak

bruksanvisning

  1. Bland alle ingrediensene unntatt svinekjøtt. Gni svinekjøttet med denne blandingen.
  2. Legg svinekjøtt (med skinnsiden opp) og resten av blandingen i slow cooker.
  3. Dekk saktekokeren med lokk og stek kjøttet i 8 timer på høy effekt eller, om du vil ha det veldig mørt, sett det i 10-12 timer på lav effekt.
  4. Bruk 2 gafler til å rive det møre kjøttet og legg det strimlede svinekjøttet tilbake i saften fra saktekokeren. La den stå i 10-15 minutter før servering for å tilføre den deilige aromaen.

Notater

All ernæringsinformasjon er beregnet og basert på mengder per porsjon.

Mat

  • Kalorier: 327
  • Sukker: 2g
  • Tykk: 21 g
  • Karbohydrater: 2g
  • Fiber: 1g
  • Protein: 30 g

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *