Ingredienser
- 2 spiseskjeer (tretti ml) kokosolje til å koke svinekjøtt med
- en pund (450 g) beinfri svinekjøtt, skinke eller rygg, i terninger
- 4 kopper (en l) beinbuljong
- en kålhode (1,5 pund eller 700 g), i terninger
- 1/2 middels bue (2 oz eller 55 g), i terninger
- 1 spiseskje fersk ingefær (5 g), i terninger
- 2 hvitløksfedd, hakket eller finhakket
- 1 spiseskje (femten ml) eplecidereddik
- Salt etter smak
bruksanvisning
- Tilsett kokosolje i en stor kjele og skru på høy varme. Tilsett svinekjøtt og løk i terninger og fres til de er lett brune.
- Tilsett beinbuljong sammen med kål, ingefær og hvitløk.
- Stek i 90 minutter til kjøttet er mørt.
- Tilsett eplecidereddik og salt etter smak.
Notater
All ernæringsinformasjon er beregnet og basert på mengder per porsjon.
Mat
- Kalorier: 343
- Sukker: 6 g
- Tykk: 22 g
- Karbohydrater: 7 g
- Fiber: 5 g
- Protein: 22 g