Enkel Keto-stekt svinekjøtt og grønnkål i én gryte

  • By: Jan Helge
  • Date: januar 7, 2023
  • Time to read: 1 min.

Sharing is caring!

Ingredienser

  • 2 spiseskjeer (tretti ml) kokosolje til å koke svinekjøtt med
  • en pund (450 g) beinfri svinekjøtt, skinke eller rygg, i terninger
  • 4 kopper (en l) beinbuljong
  • en kålhode (1,5 pund eller 700 g), i terninger
  • 1/2 middels bue (2 oz eller 55 g), i terninger
  • 1 spiseskje fersk ingefær (5 g), i terninger
  • 2 hvitløksfedd, hakket eller finhakket
  • 1 spiseskje (femten ml) eplecidereddik
  • Salt etter smak

bruksanvisning

  1. Tilsett kokosolje i en stor kjele og skru på høy varme. Tilsett svinekjøtt og løk i terninger og fres til de er lett brune.
  2. Tilsett beinbuljong sammen med kål, ingefær og hvitløk.
  3. Stek i 90 minutter til kjøttet er mørt.
  4. Tilsett eplecidereddik og salt etter smak.

Notater

All ernæringsinformasjon er beregnet og basert på mengder per porsjon.

Mat

  • Kalorier: 343
  • Sukker: 6 g
  • Tykk: 22 g
  • Karbohydrater: 7 g
  • Fiber: 5 g
  • Protein: 22 g

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *