Mangler du en varm bolle med kyllingnudelsuppe mens du følger keto-livsstilen?
Vel, du er heldig fordi du kan nyte en bolle (eller to!) av min deilige, sunne kyllingnudelsuppe uten alle karbohydratene som finnes i tradisjonell kyllingnudelsuppe.
My Healthy Chicken Noodle Suppe er laget med kollagenrik beinbuljong og anti-inflammatorisk gurkemeie, noe som gjør denne suppen ikke bare bra for kroppen din, men også trøstende for ånden din.
Og ikke glem å sjekke ut gurkemeie-beinbuljong-oppskriften og Keto-beinbuljong-latte-oppskriften, som kan brukes som helbredende, betennelsesdempende drikker samt et sunt alternativ til kaffe.
Gjør det keto
Hvordan er oppskriften vår forskjellig fra tradisjonelle kyllingnudelsuppeoppskrifter? I oppskriften vår bruker vi ikke tradisjonelle nudler.
I stedet bruker vi tynt oppskåret kål for å erstatte de tradisjonelle nudlene i oppskriften.
Nå, hvis du tror du kan hoppe over tradisjonelle nudler i suppe, la meg forsikre deg om at du ikke er det. For å være ærlig er de tradisjonelle nudlene i kyllingnudelsuppe ganske smakløse. I stedet er det den smakfulle buljongen og krydderne som gir kyllingnudelsuppe dens deilige smak.
Nå om kål-«nudlene» i oppskriften.
Skjær dem først i tykke eller tynne skiver avhengig av hvordan du foretrekker de tradisjonelle nudlene. Skjær kålen litt tykkere for fettuccine-type nudler og mye tynnere for englehår eller vermicelli type nudler.
For det andre, tilbered kål «nudler» i henhold til hvordan du liker å lage tradisjonelle nudler. Kok kålnudler mindre tid for al dente og mer tid for mykere nudler.
Du kan imidlertid bruke andre typer keto-pasta som du liker bedre. Bare pass på å justere koketiden avhengig av typen keto pasta du bruker.
Hvis du vil tilføre enda mer smak til denne deilige oppskriften, bruk fersk gurkemeie i stedet for gurkemeiepulver. Bruk ca. 2 ss nyrevet gurkemeierot for å gi suppen et nytt nivå av smak.
Tidsbesparende tips
- Bruk en hakkekniv sammen med en foodprosessor til å kutte løk, selleri, gulrøtter og hvitløk.
- Bruk en skjærekniv sammen med en foodprosessor for å raskt hakke kål til «nudler».
- Du kan til og med bruke en pakket grønnkålblanding i stedet for et hakket hode.
- Benfrie kyllinglår kan brukes i stedet for lår med bein for å spare deg for bryet med å skille kjøttet fra beinene. Bare husk å kutte kyllingen i biter før steking.
- Ha det hjemmelaget kyllingbuljong anbefales, kan du også bruke en butikkkjøpt kyllingbeinbuljong av høy kvalitet.
- Du kan bruke 1/4 til 1/2 teskje hvitløkspulver i stedet for ferske hvitløksfedd.
Og hvis du er en suppe- og smørbrødelsker, prøv min Keto Club Sandwich Recipe eller min Keto Spinat Tyrkia-oppskrift for å nyte en varm bolle med min helbredende kyllingnudelsuppe.
Vil du ha flere deilige suppeoppskrifter? Mine favorittsuppeoppskrifter finner du her.
skrive ut
Beskrivelse
En gylden tolkning av denne klassiske kyllingnuddelsuppen er den perfekte komfortmaten, og med tilsetning av gurkemeie blir den et nærende og anti-inflammatorisk måltid.
Ingredienser
2 ss smeltet smør (30 ml), til matlaging
1 middels løk (4 oz eller 110 g), i terninger
2 gulrøtter (3,5 oz eller 100 g), i terninger
1 selleristilk (0,7 oz eller 20 g), i terninger
2 fedd hvitløk, skrellet og hakket
1 ss gurkemeie (6 g)
1 ss tørket timian (3 g)
6 kopper kyllingbeinbuljong (1,44 L)
2 kopper filtrert vann (480 ml)
4 kyllinglår (1,3 lbs eller 600 g) uten skinn
2 laurbærblad
½ stor kål (12 oz eller 350 g), hakket eller i tynne skiver
2 ss hakket fersk persille (2 g) til pynt
Salt og pepper etter smak.
bruksanvisning
- Smelt ghee i en stor nederlandsk ovn eller gryte over middels varme. Tilsett løk, gulrøtter, selleri og hvitløk i gryten og fres i 3-5 minutter til grønnsakene er myke.
- Tilsett gurkemeie og tørket timian i gryten og fres i 1 minutt til dufter.
- Tilsett kyllingbuljong og vann i en kjele og kok opp.
- Tilsett kyllinglårene i kjelen og reduser varmen til lav. Dekk gryten løst og la det småkoke i 20-25 minutter til lårene er møre.
- Fjern lårene fra pannen og legg på en tallerken eller skjærebrett. Flak lårene med to gafler og kast beina.
- Hvis du foretrekker at buljongen skal være litt tykkere, la den småkoke i ca 10 minutter for å redusere. Tilsett også mer kyllingbuljong eller vann om nødvendig for å tynne ut buljongen.
- Tilsett kål og hakket kylling i buljongen og stek i 3-5 minutter til kål»nudlene» er møre. Fjern laurbærblad fra potten og kast.
- Pynt suppen med frisk hakket persille og server.
Notater
All ernæringsinformasjon er beregnet og basert på mengder per porsjon.
Netto karbohydrater per porsjon: 7 g
Mat
- Serveringsstørrelse: ¼ oppskrift
- Kalorier: 340
- Sukker: 5 g
- Tykk: 23 g
- Karbohydrater: 11 g
- Fiber: 4 g
- Protein: 17 g