Ingredienser
- 3 spiseskjeer (45 ml) kokosolje, delt, til matlaging
- 1/2 pund (225 g) indrefilet av svin, kuttet i små strimler eller terninger
- 3 middels egg, pisket
- 1/2 gulrøtter (1 unse eller 25 g), i terninger
- 1/4 løk (1 oz eller 28 g), i terninger
- 5 Kinesisk kålblader, kuttet i tynne strimler
- 1/2 ts nyrevet ingefær
- 1 spiseskje (femten ml) glutenfri tamarisaus eller kokosnøttamino
- 1 teskje (5 ml) eplecidereddik
- Salt og pepper etter smak
- 1/4 kopp grønn løk (til pynt)
- salatblader til servering (valgfritt)
bruksanvisning
- Tilsett 1 ss kokosolje i en panne på middels varme.
- Pisk eggene med litt salt for smaks skyld.
- Tilsett de sammenpiskede eggene i pannen og stek pannekaken. Vend pannekaken når den er fastere. Etter koking kutter du egget i små firkanter.
- Tilsett 2 ss kokosolje i pannen og surr svinekjøttet til det er mørt.
- Tilsett deretter resten av ingrediensene (inkludert eggene i terninger).
- Tilsett mer salt og pepper etter smak.
- Dryss grønn løk på toppen til pynt og server i salatboller eller alene.
Notater
All ernæringsinformasjon er beregnet og basert på mengder per porsjon.
Mat
- Kalorier: 335
- Sukker: 1 g
- Tykk: 26 g
- Karbohydrater: 4 g
- Fiber: 1 g
- Protein: 24 g