Keto Mu Shu svinekjøtt

  • By: Jan Helge
  • Date: januar 7, 2023
  • Time to read: 1 min.

Sharing is caring!

Ingredienser

  • 3 spiseskjeer (45 ml) kokosolje, delt, til matlaging
  • 1/2 pund (225 g) indrefilet av svin, kuttet i små strimler eller terninger
  • 3 middels egg, pisket
  • 1/2 gulrøtter (1 unse eller 25 g), i terninger
  • 1/4 løk (1 oz eller 28 g), i terninger
  • 5 Kinesisk kålblader, kuttet i tynne strimler
  • 1/2 ts nyrevet ingefær
  • 1 spiseskje (femten ml) glutenfri tamarisaus eller kokosnøttamino
  • 1 teskje (5 ml) eplecidereddik
  • Salt og pepper etter smak
  • 1/4 kopp grønn løk (til pynt)
  • salatblader til servering (valgfritt)

bruksanvisning

  1. Tilsett 1 ss kokosolje i en panne på middels varme.
  2. Pisk eggene med litt salt for smaks skyld.
  3. Tilsett de sammenpiskede eggene i pannen og stek pannekaken. Vend pannekaken når den er fastere. Etter koking kutter du egget i små firkanter.
  4. Tilsett 2 ss kokosolje i pannen og surr svinekjøttet til det er mørt.
  5. Tilsett deretter resten av ingrediensene (inkludert eggene i terninger).
  6. Tilsett mer salt og pepper etter smak.
  7. Dryss grønn løk på toppen til pynt og server i salatboller eller alene.

Notater

All ernæringsinformasjon er beregnet og basert på mengder per porsjon.

Mat

  • Kalorier: 335
  • Sukker: 1 g
  • Tykk: 26 g
  • Karbohydrater: 4 g
  • Fiber: 1 g
  • Protein: 24 g

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *