Keto-stekt indrefilet av svin

  • By: Jan Helge
  • Date: januar 7, 2023
  • Time to read: 2 min.

Sharing is caring!

Jeg vokste opp med å spise mye indrefilet av svin, men den ble alltid kuttet i veldig små biter eller malt til hakket svinekjøtt. Så da jeg først kokte indrefilet av svin i panne, ble jeg litt bekymret. Men det burde jeg egentlig ikke ha…fordi det er veldig enkelt å tilberede og det er deilig mørt kjøtt.

Når du tilbereder stekt indrefilet av svin, er det viktig å huske at du må ha et kjøtttermometer. Du vil at svinekjøttet skal være litt rosa i midten, slik at du ikke oversteker det, men du må også sørge for at det når 145 F i midten, slik at du ikke spiser understekt svinekjøtt.

Hvis du er bekymret for at svinekjøttet er understekt, ikke bekymre deg for mye om det. Du kan kutte indrefilet av svin før servering for å sjekke om den er gjennomstekt eller ikke. Og hvis ikke, så kan du legge den tilbake i pannen. Et kjøtttermometer skal fortelle deg hvor stekt kjøttet er uten å kutte det.

Hvordan unne deg indrefilet av svin?
Jeg elsker litt grønt til indrefilet av svin. De tilfører ikke bare smak, men også ernæring.

Her er noen av mine favoritt keto tilbehør til grillet indrefilet av svin:

  • Rask Keto-stekt aspargesoppskrift
  • Sautert Keto spinat med sopp og bacon oppskrift
  • Keto-oppskrift med bacon og grønne bønner

skrive ut

Ingredienser

  • en 450 g indrefilet av svin
  • Salt og pepper etter smak
  • 2 spiseskjeer (tretti ml) avokado eller kokosolje til matlaging

bruksanvisning

  1. Skjær indrefileten av svin i 2-3 biter slik at de passer lettere i pannen.
  2. Tilsett olje i pannen og stek indrefileten med en tang først på den ene siden. Når den siden er stekt, bruk en tang til å snu indrefilet av svin og stek de andre sidene til alle sidene er brune.
  3. Fortsett å snu svinekjøttet med noen få minutters mellomrom til et kjøtttermometer viser en indre temperatur på i underkant av 145F (63C). Svinekjøttet vil fortsette å koke etter at du har fjernet det fra pannen.
  4. La svinekjøttet stå i noen minutter og skjær deretter i 2,5 cm tykke skiver med en skarp kniv.

Notater

All ernæringsinformasjon er beregnet og basert på mengder per porsjon.

Mat

  • Kalorier: 389
  • Sukker: 0g
  • Tykk: 23 g
  • Karbohydrater: 0g
  • Fiber: 0g
  • Protein: 47g

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *