Kyllingmøll på keto i en langsom komfyr

  • By: Jan Helge
  • Date: januar 7, 2023
  • Time to read: 4 min.

Jeg elsker middager som er enkle å lage, og å lage denne kyllingmøllen i en keto saktekoker er superenkelt.

Bare legg til ingrediensene i saktekokeren, og du vil ha en varm middag klar på slutten av dagen.

I tillegg er den full av deilige krydder og en saktekokende smak som ikke krever at du tilbringer timer over en varm komfyr.

Og ikke glem å lage et parti av min keto-hvit blomkål-«ris»-oppskrift for å nyte kyllingmøll.

Oppskriftserstatninger og modifikasjoner

Denne keto slow cooker kyllingoppskriften er deilig alene.

Det kan imidlertid hende du ikke bryr deg om alle ingrediensene. Eller du har kanskje ikke alle ingrediensene lett tilgjengelig for deg. Og det er greit!

Det er noen få erstatninger og modifikasjoner du kan gjøre, og oppskriften vil være utrolig deilig.

  • Kyllinglår uten skinn kan brukes i stedet for kyllingbryst om ønskelig. Du kan også bruke en kombinasjon av kyllinglår og kyllingbryst.
  • Du kan bruke kyllingbryst eller utbenede kyllinglår i oppskriften. Bare husk å fjerne og kaste beinene før strimlet kylling returneres til saktekokeren.
  • Hvis du ikke har kyllingbuljong, kan du bruke biff- eller grønnsaksbuljong i stedet.
  • Du kan bruke 1 ts granulert hvitløk eller 3/4 ts hvitløkspulver i stedet for hvitløksfedd og 2 ts løkpulver i stedet for løk.
  • I stedet for kakaopulver kan du bruke 2 ss usøtet kakaopulver. Eller du kan bruke 1,5 oz (42 g) smeltet 100 % mørk sjokolade.
  • For en mild rett, slipp chipotle-pasta og bruk mildt chilipulver.

Flere Keto-oppskrifter i meksikansk stil

Og hvis du har lyst på flere meksikansk-inspirerte oppskrifter, her er noen flere for å friste smaksløkene dine:

Min Keto Slow Cooker Chicken Enchilada Suppe-oppskrift gir deg alle enchiladasmakene du elsker uten karbohydrater.

Og hvis du liker burgere, prøv mine Guacamole Chicken Bacon Keto Burgers for et måltid hele familien din vil elske.

Men hvis du er i humør for en matbit, prøv min krydrede keto-meksikanske kjøttpai-oppskrift.

Hvis du lager mat til en stor gruppe eller foretrekker å ha rester i noen dager, så er oppskriften min på Keto Pork Carnitas med Salat Wraps perfekt for deg.

Og hvis du trodde du måtte gi opp taco da du startet keto-dietten, så kommer du til å elske denne Keto meksikanske taco-oppskriften.

Min Keto Chicken Fajita Burrito Bowl med Chili Mayo er den perfekte oppskriften som har alle smaker av takeaway, men uten alle de tvilsomme ingrediensene.

Og hvis du er i humør for en smakfull frokost, prøv min mini keto frokost burrito oppskrift.

Eller du foretrekker kanskje min Keto Spanish Frittata-oppskrift, som er deilig til frokost, brunsj eller når som helst på dagen.

Selvfølgelig er intet meksikansk måltid komplett uten min grunnleggende keto guacamole og keto tortilla oppskrift.

Hvis du vil ha enda flere Keto-meksikanske oppskrifter, sørg for å sjekke ut disse 33 Keto Taco-oppskriftene, som det er dusinvis av totalt!

Og ikke glem å sjekke ut disse 100+ deilige Slow Cooker Keto-oppskriftene for alle de enkle slow cooker-oppskriftene du måtte ønske.

skrive ut

Ingredienser

  • 1 kopp (240 ml) tomatsaus
  • 1 spiseskje (femten ml) tomatpuré
  • 1/2 middels hvit løk (2 oz eller 55 g), grovhakket
  • 2 hvitløksfedd, skrelt
  • 1 teskje (5 ml) chipotle pasta (eller en liten chipotle pepper, frø fjernet (valgfritt)
  • 2 spiseskjeer (tretti ml) mandelolje
  • 2 spiseskjeer (12 g) kakaopulver
  • 2 spiseskjeer (12 g) chilipulver (eller etter smak)
  • 1 teskje (2 g) røkt paprika
  • 1 teskje (2 g) spisskummen pulver
  • 1 teskje (2 g) kanelpulver
  • 3 kyllingbryst uten skinn (1,3 pund eller 600 g) (tiner hvis den er frossen)
  • 1 kopp (240 ml) kyllingbuljong
  • Salt og pepper etter smak
  • 2 spiseskjeer (2 g) hakket fersk koriander (til garnityr)
  • 2 teskjeer (9 g) sesamfrø (til pynt)
  • en lime i skiver (til pynt)

bruksanvisning

  1. Ha tomatsaus, tomatpuré, løk, hvitløk, chipotlepasta, mandelsmør, kakaopulver, chilipulver, paprika, spisskummen og kanel i en blender eller foodprosessor og kjør til en jevn masse. (Hvis nødvendig, tilsett litt vann for å gjøre blandingen lettere.)
  2. Legg kyllingbrystene og kyllingbuljongen i saktekokeren. Hell i den blandede sausen og bland godt.
  3. Dekk saktekokeren med lokk og kok over høy varme i 4-5 timer eller lav varme i 7-8 timer.
  4. Etter tilberedning fjerner du kyllingbrystene fra saktekokeren og kutter med to gafler. (Hvis du bruker bein med kylling, fjern og kast beinet.) Hell i omtrent halvparten av sausen og sett til side for servering.
  5. Ha den hakkede kyllingen tilbake i den gjenværende sausen i saktekokeren og bland godt. Smak til med mer salt og pepper etter smak.
  6. Server kyllingkjøttet med reservert saus og pynt med fersk koriander, sesamfrø og limejuice om ønskelig.

Notater

All ernæringsinformasjon er beregnet og basert på mengder per porsjon.

Netto karbohydrater per porsjon: 6 g

Mat

  • Serveringsstørrelse: ¼ oppskrift
  • Kalorier: 402
  • Sukker: 4 g
  • Tykk: 21 g
  • Karbohydrater: 10 g
  • Fiber: 4 g
  • Protein: 39 g

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *