11+ beste raske keto-oppskrifter

 • By: Jan Helge
 • Date: februar 3, 2023
 • Time to read: 5 min.

Sharing is caring!

11+ beste raske keto-oppskrifter

Jeg vet at dette ikke er den nyeste trenden, men jeg er klar til å offisielt erklære min kjærlighet til The Instant Pot med denne samlingen av de aller beste instant keto-oppskriftene. Jada, den har en saktekokingsfunksjon, men det var ikke før jeg begynte å eksperimentere med andre funksjoner at jeg skjønte hva dette utstyret var i stand til.

Jeg bor og jobber på kjøkkenet, så jeg vil ikke at ekstra dingser skal ta plass. Bruk det eller mist det. Samme? Eller kanskje du lurte på hvordan en Instant Pot (IP) er forskjellig fra en slow cooker. Akkurat som saktekokeren er den ypperlig for matlaging og glem det, på travle dager, serverer folkemengder og holder ovnen av på varme dager. Men det er ikke alt…

Det var sakte (blink) brennende for meg, men jeg elsker min immaterielle eiendom. Det er det jeg tror.

La meg bare si at min favorittmåte å tilberede store kjøttstykker alltid har vært raske svitninger for karamellisering og hele dagen i saktekokeren. Med IP kan jeg bruke sear-funksjonen til å svi kjøttet direkte i IP. Deretter bytter jeg til trykkokermodus, som lager mat raskere enn en tradisjonell saktekoker og ovnen din. Den holder også på dampen mer effektivt = saftigere kjøtt for deg på kortere tid. Ingen ekstra rensepanne. Det er ikke et problem.

Cellefunksjon.

Kjære lesere, jeg var veldig skeptisk til denne funksjonen. Ærlig talt, dette er en game changer. Myk opp litt mirapua til suppe, lag en lapskaussaus eller tykk en saus. Første gang jeg stekte protein med denne funksjonen, kunne jeg ikke tro det. Det varmet raskt opp og var mye varmere enn jeg forventet. Nydelig farge, perfekt stek. Jeg ble veldig imponert. Din gamle multikoker er ikke i stand til dette.

Selvfølgelig er det tider når jeg foretrekker en rett bakt i ovnen. Derfor har jeg satt sammen oppskrifter som jeg synes er perfekte for IP. Noen av disse har jeg gjort i årevis uten en instant bank – og nå kan jeg bare tenke meg å gjøre dem i IP. Andre designet jeg med tanke på immaterielle rettigheter.

Dette er mine grunner, her er oppskriftene mine. – Linds x

Som du vet, er denne hverdagen lett å overkoke og tørke ut. Logg på instant bank. Saftig saftig kylling hver. Ensom. Tid. Sjekk ut disse enkle å lage oppskrifter.

 • Keto stuet kylling: Den hemmelige ingrediensen i denne oppskriften er min sukkerfrie grillsaus. Vi serverer gjerne denne på (glutenfrie) keto hamburgerboller med smeltet cheddar, men salatwraps eller salat er også deilig.
 • Instant Pot Chicken Tinga: Strimlet kylling og stekt løk i chipotle og limesaus. Denne salte retten er perfekt til taco, tacotallerkener eller salat. Den er også melkefri og paleo.
 • Keto kyllingsuppeA: Selv om jeg vanligvis gjør dette på komfyren, kan dette enkelt gjøres i en trykkoker også. Det er en lavkarboversjon av en klassiker med noen smakfulle justeringer.
 • Instant Chicken Carnitas: Elsker carnitas, men foretrekker kylling? Dette er til deg. Server den med keto flatbrød eller blomkålris.
 • Crack kylling: fylt med kremost, ranchsaus, grønn løk og bacon. Denne appen er lunsj, og den er vanedannende uansett hvordan du liker den.

Hooked på IP-en din? Vil du lage alt i den? Sjekk ut mine keto-kyllingoppskrifter, nesten alt kan tilberedes med dette verktøyet.

Store kjøttstykker krever vanligvis sakte og sakte tilberedning, som må planlegges på forhånd. Ikke i IP-en din! Mørt svinekjøtt kan tilberedes på mindre enn 2 timer. Her er mine favoritter…

 • Keto Pulled Pork: En lavkarboversjon av den klassiske oppskriften: Vi dypper svinekjøtt i keto-BBQ-sausen min og trykkkoker for et stort koselig måltid.
 • Instant kjøttboller: Det har aldri vært så enkelt å lage mat Carnitas. Vi elsker dem pakket inn i keto flatbrød eller på toppen av min meksikanske blomkålris med rømme, koriander og lime.
 • Instant svinestek: Akkompagnert av grønnsaker og en utrolig saus, er denne retten solid, trøstende og en fin måte å finne ut hva din pålitelige IP er i stand til. Bytt gjerne grønnsaker som passer til keto-dietten, som brokkoli, sopp og hvitløk. Alt vil fungere!
 • Instant Pot med svinekjøtt Kahlua: Min personlige favorittmåte å spise svinekjøtt på er at det har en lett røyksmak som er utrolig vanedannende. Server den med stuet kål (ja, det kan IP også) og blomkålris til et komplett måltid.

Strimlet biff har aldri vært så enkelt, mørt og raskt å lage som med disse keto-instant-oppskriftene. Hver av disse oppskriftene gir en enorm porsjon – perfekt for matlaging eller mat til laget ditt.

 • Birria Instant Pot: Det finnes ingen bedre måte å tilberede denne krydrede, godt krydrede klassikeren enn i Instant Pot. Vi liker å servere denne strimlede biffen i mine ostetacos (en keto-versjon av quesabirria) eller som en lapskaus.
 • Italiensk hurtigmatbiff: Syltede grønnsaker og biff slenges i en deilig au jus-saus og deretter toppes med smeltet provolone – denne retten lager flotte smørbrød med favoritt-keto-vennlige brød eller boller med blomkålris. Dette er min oppskrift på en enkel rask oppskrift på grytestek.
 • Instant Corned Beef: Denne irske klassikeren tar minst 8 timer å lage mat på komfyren, og kommer sammen på 90 minutter ved høyt trykk i din IP. Savner de rødbrune, du går ikke glipp av dem!

Disse ferdiglagde keto-frokostoppskriftene er flotte for tilberedning og gjør morgenen litt enklere…

 • Øyeblikkelige biter av egg i en gryte: Akkurat som Starbucks, men billigere, mindre bearbeidet smak, og en enkel måte å legge til favorittpålegget ditt (hei, bacon!). Hemmeligheten bak perfekt smak og tekstur? Kremost. Bonus: eggehviteversjon inkludert!
 • Hardkokte egg: Et hardkokt egg er lettest å skrelle. Jeg bruker denne oppskriften når jeg lager keto-fylte egg eller eggesalat.
keto hurtigmatoppskrifter inkludert kyllingtinga (øverst) og italiensk biff (nederst)

11+ beste raske keto-oppskrifter

Skriv ut oppskriftsnåler

Porsjoner:16 porsjoner

Forberedelsestid5 minutter

Tid for forberedelsefire timer

Total tidfire timer 5 minutter

Ingredienser

For å servere (velg din favoritt):

bruksanvisning

 • Plasser kyllingbuljongen og ranchdressingsposen i IP-en din. Plasser stativet inni. Legg kyllingen på en rist og legg kremostterningene jevnt over.
 • Lukk lokket og kontroller at trykkavlastningsventilen er i «tett» posisjon. Kok på høyt trykk i 15 minutter. Vri trykkavlastningsventilen til «utluft»-posisjonen. Når pinnen faller av, fjerner du hetten. Sjekk kyllingen, den skal være ferdigstekt og lett brekke fra hverandre med to gafler (hvis ikke, stek i 3 minutter til).
 • Skjær opp den kokte kyllingen. Tilsett bacon og grønn løk til IS. Rør alt sammen til det er godt blandet. Nyt!

Vurder denne oppskriften

Fans har også laget disse lavkarbo-oppskriftene:

Ingenting funnet

Mat

Kalorier: 224kcalTotale karbohydrater: 2gramProtein: 16gramTykk: 17gramNatrium: 258mgFiber: 0,04gramSukker: engramNetto karbohydrater: 2gram

©Little Pine er lavkarbo. Innholdet og bildene er beskyttet av opphavsrett. Distribusjonen av denne oppskriften oppmuntres og oppmuntres. Det er strengt forbudt å kopiere og/eller lime inn fullstendige oppskrifter til sosiale medier/nettsteder/blogger.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *