Bringebærhvit sjokolade Keto-muffins
Denne enkle keto-muffinsoppskriften er fylt med alle smakene! Deilige bringebær og sukkerfrie hvite sjokoladebiter tar dem til neste nivå. De er super fuktige og deilige, du vil elske hver bit!
Keto-muffins er en av mine favorittoppskrifter. Faktisk har jeg 17 muffinsoppskrifter på bloggen min! Disse hvite sjokolade- og bringebærmuffinsene er en av mine favoritter!
Hvorfor er keto-muffinsene mine tørre?
Keto-muffins laget med kokosmel kan noen ganger komme ut tørre fordi kokosmel absorberer fuktighet godt. Disse keto-muffinsene er laget med mandelmel og gresk yoghurt, så de er superfuktige!
Finnes det et triks å bake med mandelmel?
Jeg tror trikset med å bake med mandelmel er å passe på at du velger veldig fint mandelmel. Jeg elsker Blue Diamond Mandelmel fordi det ikke gjør keto-muffins kornete i teksturen.
Kan jeg bruke en annen type mel i disse muffinsene?
For å bruke kokosmel til disse muffinsene, bruk kun 1 kopp og tilsett et ekstra egg.
Sjekk ut disse siste oppskriftene på bloggen:
Jeg håper du liker denne hvit sjokolade bringebær keto muffins oppskriften. Her på Low Carb with Jennifer har vi som mål å tilby lavkarbo, keto-familieoppskrifter som er enkle å lage med ingredienser som finnes i de fleste dagligvarebutikker. Ingen sprø ingredienser her! Hvis du er interessert i flere keto-vennlige oppskrifter, har jeg en kokebok tilgjengelig for forhåndsbestilling nå! Du finner den her: Jenniferbanz.com/cookbook
Keto hvit sjokolade bringebærmuffins
Denne enkle keto-muffinsoppskriften er fylt med alle smakene! Deilige bringebær og sukkerfrie hvite sjokoladebiter tar dem til neste nivå. De er super fuktige og deilige, du vil elske hver bit!
SKRIV UT OPPSKRIFTEN
PIN OPPSKRIFT
Porsjoner: 12
Kalorier: 198kcal
BRUKSANVISNING
- Forvarm ovnen til 400F. Kle en 12-kopps muffinsform med foringer og spray med matlagingsspray. Utsette.
- Kombiner mandelmel, natron, koshersalt og søtningsmiddel i en stor bolle. Tilsett nå egg, gresk yoghurt og vaniljeekstrakt. Bland sammen til alle ingrediensene er kombinert. Tilsett sjokoladebiter og deretter bringebær. Sett forsiktig inn bringebærene så de ikke faller for mye fra hverandre.
- Bruk en kakeskje og begynn å fylle hver cupcakeform jevnt med røre. Sett i forvarmet ovn og stek i 20 minutter eller til tannpirkeren kommer ren ut. Tjene.
Keto-muffins laget med kokosmel kan noen ganger komme ut tørre fordi kokosmel absorberer fuktighet godt. Disse keto-muffinsene er laget med mandelmel og gresk yoghurt, så de er superfuktige!
Finnes det et triks å bake med mandelmel?
Jeg tror trikset med å bake med mandelmel er å passe på at du velger veldig fint mandelmel. Jeg elsker Blue Diamond Mandelmel fordi det ikke gjør keto-muffins kornete i teksturen.
Kan jeg bruke en annen type mel i disse muffinsene?
For å bruke kokosmel til disse muffinsene, bruk kun 1 kopp og tilsett et ekstra egg.
MAT
Kalorier: 198kcal | Karbohydrater: 7gram | Protein: 9gram | Tykk: femtengram | Fiber: 3gram