HVORDAN TILBEREDE PROTEINBRØD BLT CROSTINI

  • By: Jan Helge
  • Date: august 9, 2022
  • Time to read: 3 min.

Sharing is caring!

Jeg elsker det proteinsparende brødet og jeg elsker BLT! Så jeg kombinerte 2 oppskrifter og lagde en deilig Keto Crostini!

Denne oppskriften er perfekt for en sommerfest!

Et av mine tips for å gjøre livet enklere på en keto-diett er å planlegge fremover! Jeg har alltid proteinbrød i fryseren for et enkelt mellommåltid! Alt jeg trengte å gjøre var å få det proteinsparende brødet ut av fryseren og strø det med bacon, salat og tomater!

HVORDAN TILBEREDE PROTEINBRØD BLT CROSTINI

For å lage lavprotein BLT Crostini brød brukte jeg Mayo Primitive Cuisine og primitiv mat Økologisk olivenolje!

Min oppskrift på BLT Crostini proteinbrød er veldig enkel! Jeg har ekstra proteinbaguetter i fryseren hele tiden, så det eneste jeg trenger å gjøre er å åpne en krukke med Mayo Primitive Cuisine og en flaske primitiv mat Olivenolje og jeg har en deilig BLT-forrett på et blunk!

Du vil elske denne proteinbesparende brødoppskriften! Hvem elsker ikke BLT?

Proteinbrød Crostini

  • PROTEINBRØD:
  • 12 eggehviter (atskilt fra hele egg)
  • ¼ kopp pulverisert allulose
  • ¼ kopp gelatin
  • ½ ts ekte Redmond salt
  • ½ ts krem ​​av tartar (for å stabilisere proteiner)
  • 1 kopp eggehvite uten smak
  • Primal Kitchen Oil Avocado Spray
  • Crostini:
  • 1/4 kopp Primal Kitchen olivenolje
  • 4 spiseskjeer Mayo Primitive Cuisine
  • 3 skiver bacon, kuttet i 1-tommers biter og stekt til de er sprø
  • 1 stor tomat, i terninger
  • ½ kopp hakket salat
  1. Forvarm ovnen til 325 grader Fahrenheit.
  2. Skill eggene (lagre plommene for en annen oppskrift som min keto-is, hollandaise, majones eller sitronmasse) og legg eggehvitene i en stor bolle eller mikser. Tilsett allulose, gelatin, salt og krem ​​av tartar hvis du bruker og pisk eggehvitene i noen minutter til de er VELDIG faste.
  3. Sett mikseren på lav hastighet og vend eggehviteproteinpulveret forsiktig inn i eggehvitene.
  4. Legg et stykke bakepapir på en bakeplate med kant ELLER Klikk HER for å finne baguettpannen jeg brukte. Spray pergament med Primal Kitchen Avocado Oil Spray og bruk en slikkepott til å lage 2 lange baguetter (ca. 2,5 tommer i diameter og 12 tommer lange) fra proteinbrødblandingen.
  5. Stek i 20 minutter eller til de er gyldenbrune. Slå av ovnen og la brødet stå i ovnen i 15 minutter for å unngå at brødet faller av.
  6. La avkjøles helt før du skjærer i skiver ellers faller brødet av.
  7. Oppbevar rester i kjøleskapet i opptil 4 dager eller i fryseren i opptil en måned.
  8. For å forberede BLT Crostini, forvarm ovnen til 350 grader. Skjær proteinsparende brød i ½-tommers tykke skiver.
  9. Legg ut i ett lag på en bakeplate. Legg Primal Kitchen Olive Oil på en liten tallerken.
  10. Pensle olivenolje på begge sider av hver skive proteinbrød.
  11. Stek i 5-6 minutter eller til de er gyldne og ristet, vend og stek i ytterligere 4-5 minutter eller til brødet er sprøtt.
  12. Ta ut av ovnen og topp med en dæsj grunnleggende kjøkkenmajones, revet salat, tomat i terninger og stekte baconbiter.
  13. Serveres best fersk.

Næringsinnhold:
140 kalorier, 9 g fett, 13 g protein, 1 g karbohydrater, 1 g fiber
P:E-forhold 1,4

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *