Jeg elsker det proteinsparende brødet og jeg elsker BLT! Så jeg kombinerte 2 oppskrifter og lagde en deilig Keto Crostini!
Denne oppskriften er perfekt for en sommerfest!
Et av mine tips for å gjøre livet enklere på en keto-diett er å planlegge fremover! Jeg har alltid proteinbrød i fryseren for et enkelt mellommåltid! Alt jeg trengte å gjøre var å få det proteinsparende brødet ut av fryseren og strø det med bacon, salat og tomater!
HVORDAN TILBEREDE PROTEINBRØD BLT CROSTINI
For å lage lavprotein BLT Crostini brød brukte jeg Mayo Primitive Cuisine og primitiv mat Økologisk olivenolje!
Min oppskrift på BLT Crostini proteinbrød er veldig enkel! Jeg har ekstra proteinbaguetter i fryseren hele tiden, så det eneste jeg trenger å gjøre er å åpne en krukke med Mayo Primitive Cuisine og en flaske primitiv mat Olivenolje og jeg har en deilig BLT-forrett på et blunk!
Du vil elske denne proteinbesparende brødoppskriften! Hvem elsker ikke BLT?
Proteinbrød Crostini
- PROTEINBRØD:
- 12 eggehviter (atskilt fra hele egg)
- ¼ kopp pulverisert allulose
- ¼ kopp gelatin
- ½ ts ekte Redmond salt
- ½ ts krem av tartar (for å stabilisere proteiner)
- 1 kopp eggehvite uten smak
- Primal Kitchen Oil Avocado Spray
- Crostini:
- 1/4 kopp Primal Kitchen olivenolje
- 4 spiseskjeer Mayo Primitive Cuisine
- 3 skiver bacon, kuttet i 1-tommers biter og stekt til de er sprø
- 1 stor tomat, i terninger
- ½ kopp hakket salat
- Forvarm ovnen til 325 grader Fahrenheit.
- Skill eggene (lagre plommene for en annen oppskrift som min keto-is, hollandaise, majones eller sitronmasse) og legg eggehvitene i en stor bolle eller mikser. Tilsett allulose, gelatin, salt og krem av tartar hvis du bruker og pisk eggehvitene i noen minutter til de er VELDIG faste.
- Sett mikseren på lav hastighet og vend eggehviteproteinpulveret forsiktig inn i eggehvitene.
- Legg et stykke bakepapir på en bakeplate med kant ELLER Klikk HER for å finne baguettpannen jeg brukte. Spray pergament med Primal Kitchen Avocado Oil Spray og bruk en slikkepott til å lage 2 lange baguetter (ca. 2,5 tommer i diameter og 12 tommer lange) fra proteinbrødblandingen.
- Stek i 20 minutter eller til de er gyldenbrune. Slå av ovnen og la brødet stå i ovnen i 15 minutter for å unngå at brødet faller av.
- La avkjøles helt før du skjærer i skiver ellers faller brødet av.
- Oppbevar rester i kjøleskapet i opptil 4 dager eller i fryseren i opptil en måned.
- For å forberede BLT Crostini, forvarm ovnen til 350 grader. Skjær proteinsparende brød i ½-tommers tykke skiver.
- Legg ut i ett lag på en bakeplate. Legg Primal Kitchen Olive Oil på en liten tallerken.
- Pensle olivenolje på begge sider av hver skive proteinbrød.
- Stek i 5-6 minutter eller til de er gyldne og ristet, vend og stek i ytterligere 4-5 minutter eller til brødet er sprøtt.
- Ta ut av ovnen og topp med en dæsj grunnleggende kjøkkenmajones, revet salat, tomat i terninger og stekte baconbiter.
- Serveres best fersk.
Næringsinnhold:
140 kalorier, 9 g fett, 13 g protein, 1 g karbohydrater, 1 g fiber
P:E-forhold 1,4