Keto jamaicansk svinestek

  • By: Jan Helge
  • Date: desember 25, 2022
  • Time to read: 2 min.

Sharing is caring!

Vi har alle dager da vi har lyst på kjøttretter og ikke vet hvordan vi skal få mest mulig ut av det som er i kjøleskapet. Det er derfor jeg er her.

Denne steke svinekjøttoppskriften er veldig enkel og veldig velsmakende. Det vil ta deg omtrent 5 minutter å tilberede kjøttet, og det vil ta noen timer til å tilberede det (avhengig av enheten du bruker), så ikke bekymre deg, middagen vil være klar i tide!

Denne oppskriften er jamaicansk inspirert ved at jeg bruker Jamaican Jerk, en keto-tilpasset krydderblanding som, i motsetning til de som selges i supermarkeder, ikke er tilsatt sukker.

Det kan brukes til å krydre svinekjøtt, kylling eller grønnsaker, så hvis du liker det, prøv det med andre retter. Bare oppbevar den resterende krydderblandingen din i en lufttett beholder – jeg er ganske sikker på at du vil kunne finne flere retter du kan bruke med den.

Jeg har inkludert 3 forskjellige sett med instruksjoner for denne steke svinekjøttoppskriften … slik at du kan lage den ved å bruke din instant-gryte, saktekoker eller ovn.

skrive ut

Ingredienser

  • 2 spiseskjeer salt
  • 2 spiseskjeer eller paprika
  • 2 teskjeer kajennepepper
  • 2 spiseskjeer løkpulver
  • 1 spiseskje timian
  • 2 teskjeer hvit pepper
  • 2 spiseskjeer Hvitløkspulver
  • 1 teskje svart pepper
  • Til stekt svinekjøtt
  • fire pund svinekjøtt skulder
  • 1/4 kopp Jamaican Jerk krydderblanding
  • 1/2 kopp (120 ml) beinbuljong

bruksanvisning

  1. Gni inn svinekjøttet godt med krydderblandingen.
  2. Hvis du bruker en saktekoker, tilsett buljongen i gryten og stek kjøttet i 8-10 timer på høy effekt til det er mørt.
  3. Hvis du bruker en instant-gryte, tilsett kraften i kjelen og kok kjøttet for hånd på høyt trykk i 60 minutter. Hvis kjøttet ikke er mørt nok til å skjæres opp, kok lenger.
  4. Hvis du bruker en ovn, forvarm ovnen til 350 F (175 C). Legg kjøttet på en høysidet bakeplate og hell over beinbuljongen. Kok i 3-4 timer til de er myke.
  5. Hakk kjøttet slik at krydderne siver gjennom kjøttet for ekstra smak, og tilsett ekstra salt etter smak.

Notater

All ernæringsinformasjon er beregnet og basert på mengder per porsjon.

Mat

  • Kalorier: 294
  • Sukker: 1g
  • Tykk: 19 g
  • Karbohydrater: 2g
  • Fiber: 1g
  • Protein: 27g

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *