Vi har alle dager da vi har lyst på kjøttretter og ikke vet hvordan vi skal få mest mulig ut av det som er i kjøleskapet. Det er derfor jeg er her.
Denne steke svinekjøttoppskriften er veldig enkel og veldig velsmakende. Det vil ta deg omtrent 5 minutter å tilberede kjøttet, og det vil ta noen timer til å tilberede det (avhengig av enheten du bruker), så ikke bekymre deg, middagen vil være klar i tide!
Denne oppskriften er jamaicansk inspirert ved at jeg bruker Jamaican Jerk, en keto-tilpasset krydderblanding som, i motsetning til de som selges i supermarkeder, ikke er tilsatt sukker.
Det kan brukes til å krydre svinekjøtt, kylling eller grønnsaker, så hvis du liker det, prøv det med andre retter. Bare oppbevar den resterende krydderblandingen din i en lufttett beholder – jeg er ganske sikker på at du vil kunne finne flere retter du kan bruke med den.
Jeg har inkludert 3 forskjellige sett med instruksjoner for denne steke svinekjøttoppskriften … slik at du kan lage den ved å bruke din instant-gryte, saktekoker eller ovn.
skrive ut
Ingredienser
- 2 spiseskjeer salt
- 2 spiseskjeer eller paprika
- 2 teskjeer kajennepepper
- 2 spiseskjeer løkpulver
- 1 spiseskje timian
- 2 teskjeer hvit pepper
- 2 spiseskjeer Hvitløkspulver
- 1 teskje svart pepper
- Til stekt svinekjøtt
- fire pund svinekjøtt skulder
- 1/4 kopp Jamaican Jerk krydderblanding
- 1/2 kopp (120 ml) beinbuljong
bruksanvisning
- Gni inn svinekjøttet godt med krydderblandingen.
- Hvis du bruker en saktekoker, tilsett buljongen i gryten og stek kjøttet i 8-10 timer på høy effekt til det er mørt.
- Hvis du bruker en instant-gryte, tilsett kraften i kjelen og kok kjøttet for hånd på høyt trykk i 60 minutter. Hvis kjøttet ikke er mørt nok til å skjæres opp, kok lenger.
- Hvis du bruker en ovn, forvarm ovnen til 350 F (175 C). Legg kjøttet på en høysidet bakeplate og hell over beinbuljongen. Kok i 3-4 timer til de er myke.
- Hakk kjøttet slik at krydderne siver gjennom kjøttet for ekstra smak, og tilsett ekstra salt etter smak.
Notater
All ernæringsinformasjon er beregnet og basert på mengder per porsjon.
Mat
- Kalorier: 294
- Sukker: 1g
- Tykk: 19 g
- Karbohydrater: 2g
- Fiber: 1g
- Protein: 27g