Keto Teriyaki Indrefilet av svin

  • By: Jan Helge
  • Date: august 10, 2022
  • Time to read: 2 min.

Sharing is caring!

Du vet jeg elsker å holde oppskriftene mine enkle! Med denne keto teriyaki indrefilet av svin er det så enkelt som det kan bli, uten oppstyr og å bruke mye tid på kjøkkenet! Mør, perfekt tilberedt indrefilet av svin marinert i hjemmelaget teriyakisaus… hele familien din vil elske det!

Jeg elsker å bruke min hjemmelagde teriyakisausoppskrift til alt mulig… den er så god! Denne keto-svineoppskriften passer perfekt sammen med min keto-kremaktige spinat, stekt grønnkål med sprøstekt bacon, eller keto-ostbrokkoli.

keto indrefilet av svin med teriyakisaus

Hvordan forhindre at indrefilet av svin tørker ut?

Hjemmekokkers hovedanke på svinekjøtt er at det er tørt. En måte å bli kvitt dette på er å kjøpe indrefilet av svin. Dette svinekjøttet er veldig saftig og mørt. En annen måte å bekjempe dette på er å marinere svinekjøttet.

Men den vanligste synderen i tørt svinekjøtt er at det er overstekt. Noen mener at svinekjøtt bør tilberedes ved 165F som kylling, men det er det ikke! For perfekt tilberedt svinekjøtt bør du ikke la svinekjøttet stige over 145F.

Jeg håper du liker denne oppskriften på keto teriyaki indrefilet av svin. Her på Low Carb with Jennifer har vi som mål å tilby lavkarbo, keto-familieoppskrifter som er enkle å lage med ingredienser som finnes i de fleste dagligvarebutikker. Ingen sprø ingredienser her! Hvis du er interessert i flere keto-vennlige oppskrifter, har jeg en kokebok tilgjengelig for forhåndsbestilling nå! Du finner den her: Jenniferbanz.com/cookbook

teriyaki indrefilet av svin på en hvit tallerken

Keto Teriyaki Indrefilet av svin

Du vet jeg elsker å holde oppskriftene mine enkle! Med denne Teriyaki Indrefilet av svin er det så enkelt som det kan bli, uten oppstyr og å bruke mye tid på kjøkkenet! Mør, perfekt tilberedt indrefilet av svin marinert i hjemmelaget teriyakisaus… hele familien din vil elske det!

SKRIV UT OPPSKRITEN
PIN OPPSKRIFT

Vi vil: Hovedrett

Kjøkken: Asiatisk

Nøkkelord: Glutenfri Teriyaki Oppskrift på svinekam

Forberedelsestid: 25 minutter

Tid for forberedelse: 25 minutter

Total tid: femti minutter

Porsjoner: fire

Kalorier: 213kcal

BRUKSANVISNING

  • Forvarm ovnen til 400 F og kle en bakeplate med folie.
  • I en stor bolle kombinerer du soyasaus, vann, søtningsmiddel, hakket hvitløk og revet ingefær. Rør til alle ingrediensene er kombinert.
  • Ha indrefilet av svin i sausen og la marinere i 20 minutter, vend halvveis. Fjern fra marinaden og legg på en foliekledd bakeplate. Ikke kast marinaden. Sett svinekjøttet i ovnen og stek i 20-30 minutter eller til den indre temperaturen når 145F. La hvile 10 minutter før du skjærer i skiver.
  • Mens kuttet forberedes. Hell den reserverte marinaden i en liten kjele og varm opp på middels varme. Tilsett xantangummi og rør. Kok opp for å tykne. Rør inn sesamfrø og fjern fra varmen.
  • Skjær svinefileten i 1-tommers tykke skiver. Topp med tyknet saus.

MAT

Kalorier: 213kcal | Karbohydrater: 3gram | Protein: 36gram | Tykk: 6gram | Fiber: engram

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *