Saltet karamellmokka og sukkerfri keto: Starbucks Wannabe

  • By: Jan Helge
  • Date: august 28, 2022
  • Time to read: 5 min.

Sharing is caring!

Som Amazon-tilknyttet selskap tjener jeg på kvalifiserende kjøp.

I dette innlegget skal jeg snakke om forskjellige måter å lage denne latten på, annet enn det som står på oppskriftskortet. Det er forskjellige måter å lage espresso på og forskjellige måter å tilsette sjokolade i drinken din.

Bruk lenkene nedenfor for enkelt å finne informasjonen du trenger.

Starbucks hjemmelaget saltet karamell Mokka oppskrift

Før jeg laget denne oppskriften på Starbucks, trengte jeg å se nøyaktig hvordan de laget den.

I følge Starbucks Coffee At Home-nettstedetingrediensene nedenfor er hvordan du lager oppskriften på saltet karamellmokka hjemme hos deg.

Ingredienser

  • 1 1/2 ss toffee nøttesirup
  • 3 ss mørk sjokoladesaus/sirup
  • 1 shot espresso
  • 1 kopp 2% melk

Disse 4 ingrediensene danner grunnlaget for en latte. Pisket krem ​​legges på toppen av drinken med dråper karamellsaus. Til slutt toppes drinken med en blanding av sukker og røkt salt.

Å gjøre denne oppskriften om til en sukkerfri versjon er faktisk veldig enkelt. Den neste overskriften handler om hvilke ingredienser vi skal bruke.

Hovedingredienser

Usøtet mandelmelk med kraftig pisket krem: For å tilberede keto melk 2%, må du blande mandelmelk og tykk fløte i like proporsjoner.

Jeg velger også mandelmelk for å få frem den nøtteaktige smaken av drikken.

kakaopulver: For å være sikker på at denne oppskriften er under 10 karbohydrater, brukte jeg kakaopulver til sjokoladesmaken i denne latten.

Espresso pulver: Jeg brukte espressopulver til espressoen min siden jeg ikke har en fancy maskin, og det er jeg sikker på at de fleste av dere ikke har.

karamell sirup: Dessverre kan du ikke kjøpe sukkerfri valnøttkaramellsirup. Det er fløtekaramellsirup uten sukker, men ikke med nøtteaktig smak.

Så jeg bestemte meg for å bruke karamellsirup som de fleste andre oppskriftsprodusenter gjør. Se nedenfor for andre sirupalternativer under overskriften «Erstatninger».

Utskiftninger

karamell sirup

Denne keto-oppskriften bruker karamell fordi det er den enkleste og billigste måten å lage denne oppskriften på, siden den ikke har sukkerfri fløtekaramell og nøttesirup. Det er imidlertid andre alternativer som ikke inneholder sukker.

For å få den virkelige nøttesmaken av karamell, må du kombinere karamell- og nøttesmaken sammen.

Siden toffee-nøttesirup ikke er tilgjengelig uten sukker, alternativ dette er bruk to siruper. Gremming karamell i tillegg til hasselnøttsirup kan gjøre susen. Det er ikke helt det samme, men det kan fungere. Jeg har koblet dem i dette avsnittet for deg på Amazon for å gjøre dem enkle å finne.

For å få frem nøttesmaken Jeg bruker usøtet mandelmelk i denne Starbucks-oppskriften. Jeg velger dette fremfor kokosmelk eller bruker til og med tung fløte og vann sammen for å lage ketomelk.

Vil du ikke ha nøttesmaken kan du også bruke toffee sirup det er sukkerfritt.

Salted Carmel Mocha - Sukkerfri & Keto Salted Carmel Mocha: Starbucks Copycat

kakaopulver

I stedet for kakaopulver kan du veldig enkelt bruke keto sjokoladesirup. Det er flere merker du kan velge mellom. Jeg personlig fant Lakanto merke i min lokale butikk, så jeg brukte den. Andre merkealternativer Opplyst, ChocZero, Hershey Cdusirup uten gari tillegg til Puré.

Når jeg testet denne oppskriften likte jeg personlig versjonen med sirup i stedet for pulver. Men å bruke sirup vil øke karbohydratene over 10, og nettstedet mitt lager bare oppskrifter med mindre enn 10 karbohydrater.

Hvordan lage espresso uten espressomaskin

Hvis du ikke har espressomaskin, kan du enkelt lage espresso på tre forskjellige måter.

Veldig sterk kaffe For hver 2 ss vann brukes 1 ss kaffegrut.

Espresso pulver: Bland 2 ss varmt vann med 1/2 ss espressopulver.

Pulverkaffe: Bland 1 ss varmt vann med 2 ts pulverkaffe.

1 shot espresso er 1 unse eller 2 ss.

skummet melk med sjokoladeespresso 878x1024 - Saltet karamellmokka med sukkerfri Keto: Starbucks Copycat
Dette bildet til venstre viser før og etter at jeg skummet keto-melken. Glasset til høyre viser en blanding av espresso med kakaopulver og karamellsirup.

bruksanvisning

Du har flere alternativer for hvordan du kan blande og varme drinken din.

En Måten å gjøre denne latten enkel på er å bruke mikrobølgeovnen til å varme alt opp, noe jeg forklarer i oppskriftskortet. Det finnes imidlertid andre måter å lage saltet karamell mokka latte på.

MEN sekund Måten å varme opp det hele på er å legge alle ingrediensene i en liten kjele på komfyren. Når alt er i, rør med en visp eller gaffel.

Ha så til ønsket temperatur, men ikke kok. Hell den til slutt i et krus.

MEN tredje Metoden er å tilberede en espresso, tilsette karamellsirup, salt og sjokoladeingrediens i en kaffekopp og røre.

Så hadde du melk og fløte i en annen kopp og brukte dampstaven fra espressomaskinen til å lage skum. Til slutt hell du espressoblandingen i koppen med melk.

Dampmelkeskumming

Det er flere måter å skumme melk i en latte. Når den tunge fløten og melken er varme, gjør du ett av følgende.

Manuell melkeskummer: Jeg liker veldig godt å bruke min Manuell melkeskummer med sin veldig raske motor. Den er også utrolig enkel å rengjøre. Av disse grunnene bruker jeg dette verktøyet hver gang jeg skal blande kaffe eller melkeskum.

Fransk presse: For å skumme skummet melk, dykker du ganske enkelt stempelet opp og ned til det skummer.

Visp: Tilsett melk i en varmefast bolle. Vipp bollen litt i hendene og visp veldig raskt til det er skummende.

Flere Starbucks-drinker under imitasjon

Oppskrift

Salted Carmel Mocha Glass 720x720 - Sukkerfri og Keto Salted Carmel Mocha: Starbucks Copycat

Innhøsting:
1 kopp

Forberedelsestid:
1 minutt

Tid for forberedelse:
1 minutt

Total tid:
2 minutter

Denne sukkerfrie mokkasaltede karamelllatten er superenkel å lage uten sjokolade eller karamellsaus. Nyt i 2 minutter.

bruksanvisning

  1. Tilbered 1 espresso.*(Se oppskriftsnotater)
  2. Bland tungfløte og mandelmelk i et glass som tåler mikrobølgeovn og varm i 1,5 minutter eller til du liker det.
  3. Mens melken varmes opp, tilsett karamellsirup og kakaopulver til espressoshoten i kaffekoppen og rør.
  4. Skum melken og fløten så snart du tar den ut av mikrobølgeovnen. Se avsnittet Skumme dampmelk for instruksjoner om hvordan du gjør dette. jeg foretrekker manuell melkeskummer.
  5. Etter skum, tilsett melkeblandingen i espressoblandingen.
  6. Topp med sukkerfri kremfløte, topp deretter med sukkerfri karamellsaus, og dryss til slutt over erytritol og røkt salt.

Notater

* Se Hvordan lage espresso uten espressomaskin for 3 måter å lage espresso på.

Jeg har også inkludert en «Erstatninger»-overskrift for noen av ingrediensene.

Hvis du vil lage en islatte, gjør det samme som ovenfor, men ikke varm opp melken og tilsett litt is.

Måltider inkluderer IKKE karamellglasur da det ikke er nødvendig.

Næringsinnhold:

Innhøsting: en

Serveringsstørrelse: 1 glass

Mengde per porsjon:

Kalorier: 418Total mengde fett: 42gKarbohydrater: 8,5 gNetto karbohydrater: 6,5 gFiber: 2gProtein: 1,5 g

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *