Småkaker uten sukker | 3 ingredienser, uten mel og 10 minutter!

  • By: Jan Helge
  • Date: august 10, 2022
  • Time to read: 4 min.

Sharing is caring!

Disse sukkerfrie kjeks myke, seige og bare 3 ingredienser trengs for å lage dem! Klare på bare 10 minutter, de er enkle og deilige.

Siden jeg har en far med diabetes, lager jeg jevnlig sukkerfrie desserter til ham. Han har noen favoritter i ermet, inkludert sukkerfri is og sukkerfri bananpudding. Da han ba om en diabetisk kake, laget jeg ham til min berømte sukkerfrie kake!

Hvorfor du vil elske denne oppskriften

  • 3 ingredienser. Ingen mel eller frokostblandinger nødvendig, bare mat fra pantryet!
  • Fort og lett. Med mindre enn to minutter med forberedelser og ti minutter med forberedelser, kunne det ikke vært enklere.
  • Lite karbohydrater. Ikke bare er de helt sukkerfrie, men de er også ketovennlige.
  • Ingen bitter ettersmak. Sukkererstatninger er beryktet for å etterlate desserter litt bitre, men ikke disse!

Hva liker vi med det sukkerfri kakeoppskrift hvordan de smaker som ekte kaker. Egentlig minner de meg på det peanøttsmørkjeksmen enda bedre. Oh, og de har den beste teksturen: skarpe kanter og en myk og seig midt.

Nødvendige ingredienser

Du vil elske den grunnleggende og enkle ingredienslisten for å lage disse informasjonskapslene. Hvis du har gjort noe av mitt sukkerfrie desserter Før hadde du sannsynligvis alt for hånden. Her er det du trenger:

  • Peanøttsmør eller mandelolje. En kremet versjon uten tilsatt sukker. Alt smør laget av nøtter eller frø vil fungere.
  • Sukkererstatning. Eller en erstatning for granulert sukker, brunt sukker erstatningeller pulverisert sukkererstatning.
  • Egg. Romtemperatur.

Hvordan lage sukkerfrie kaker

Å kalle denne oppskriften lett er en underdrivelse. Bare to minutter å forberede, og du kan tilberede dem i søvne!

Klar til å lage cookies?

Trinn 1 – Lag deigen.

Start med å piske peanøttsmør, sukkererstatning og egg til en tykk, klissete deig gjenstår. Pass på å blande alt godt slik at peanøttsmøret er helt nedsenket.

Trinn 2 – Stek kakene

Deretter, bruk en kakeutstikker, skille deigbitene fra hverandre og legg dem på et bakepapirkledd bakepapir. Trykk ned deigbollene, og gi dem form som en tykk kake.

Stek nå kjeksene i 10-12 minutter eller til kantene er faste.

Trinn 3- La dem avkjøles

Ta til slutt kakene ut av ovnen og la dem avkjøles helt. Disse kjeksene ser kanskje litt myke ut når de tas ut av ovnen, men de stivner vakkert når de avkjøles.

diabetiske informasjonskapsler.

Tips for å lage den beste oppskriften

  • Ikke overstek kakene da de fortsetter å stivne mens de avkjøles. Så snart de begynner å bli brune rundt kantene, kan de tas ut av ovnen.
  • Hvis du foretrekker tykkere informasjonskapsler, tilsett 1/2 ts natron og avkjøl deigen i 40 minutter. Det hjelper dem også fra overspredning.
  • Deigen kan lages inntil 48 timer i forveien. Når du er klar til å bake kakene, la dem stå i romtemperatur.

Diettbytter og erstatninger

Fordelen med denne kakeoppskriften er at den er lett å tilpasse seg ulike dietter! Her er hva vi har prøvd:

  • Bytt ut peanøttsmør. Har du peanøttallergi? De fungerer med andre nøttesmør som cashewsmør eller mandelsmør.
  • Gjør dem nøttefrie. Hvis du har nøtteallergi, bytt ut peanøttsmøret med like mye solsikkeolje eller tahini.
  • Bruk flytende søtningsmiddel. Bruk 1/2 kopp i stedet for granulert sukker lønnesirup uten sukker.
  • Gjør det uten egg. Er du på vegansk diett eller har du ikke egg for hånden? Prøv å bruke eggerstatning.
  • Tilsett sjokolade. For sukkerfrie sjokoladekjeks, tilsett 1/2 kopp sjokoladebiter uten sukker til prøven.

Oppbevaringsinstruksjoner

  • Beholde: Rester kan oppbevares ved romtemperatur, tildekket, i opptil en uke. Hvis du vil at de skal vare lenger, oppbevar de i kjøleskapet i opptil fire uker.
  • Å fryse: Legg kakene i en pose med glidelås og oppbevar dem i fryseren i opptil seks måneder.
Oppskrift på sukkerfrie kaker.

Ofte stilte spørsmål

Hva er de beste informasjonskapslene for diabetikere?

De beste kjeksene for diabetikere bør ikke inneholde sukker. Dette inkluderer frukt og/eller meieriprodukter med naturlig sukker. Det er imidlertid alltid best å konsultere en lege.

Er sukkerfrie informasjonskapsler virkelig sukkerfrie?

Så lenge det ikke tilsettes sukker til de andre ingrediensene, må den sukkerfrie kakeoppskriften være 100 % sukkerfri.

Er disse sunne?

Sammenlignet med andre desserter er disse kjeksene sunnere og mindre kaloririke. Men bare fordi noe er sukkerfritt, betyr det ikke at det er et sunnere alternativ.

sukkerfrie kakeoppskrifter.
  • Forvarm ovnen til 180C/350F og kle en stekeplate med bakepapir eller en bakeplate.
  • I en stor bolle, bland alle ingrediensene og bland godt.
  • Bruk en kakeutstikker eller hendene og form små kuler på bakeplaten 3 til 4 tommer fra hverandre. Form hver ball til en kakeform og flat med en gaffel. Stek i 8-10 minutter eller til kakene «bare» er gyllenbrune, men fortsatt myke.
  • Ta ut av ovnen og la avkjøles helt.
* Enten erstatning for hvitt sukker, erstatning for brunt sukker eller erstatning for melis.
BEHOLDE: Rester kan oppbevares ved romtemperatur, tildekket, i opptil en uke. Hvis du vil at de skal vare lenger, oppbevar de i kjøleskapet i opptil fire uker.
Å FRYSE: Legg kakene i en pose med glidelås og oppbevar dem i fryseren i opptil seks måneder.

Service: enInformasjonskapsler | Kalorier: 101kcal | Karbohydrater: 3gram | Protein: 5gram | Tykk: 9gram | Vitamin A: 100IU | Vitamin C: 1.7mg | Kalsium: tjuemg | Jern: 0,4mg | NETTO KARBOHYDRATER: 3gram

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *